Børnehavebørn pynter juletræ<br>…

Børnehavebørn pynter juletræ

18. november 2014 - kl. 0:06 - af

IMG_3415I det sidste stykke tid, har Voerså Børnehave haft saks og kulørt papir sammen med adskillige tuber lim fremme på bordene. Børnene har været aktiveret med at lave julepynt til juletræet i Lyngså kirkehus. Tirsdag 2. december 10.00 bliver spændingen udløst. Her kommer børnene på besøg i Lyngså kirke, og sognepræsten, Helge Morre Pedersen, vil fortælle børnene om julens historie.

Efter turen i kirken findes den store julehygge frem i kirkehuset. Her bliver der serveret æbleskiver og saftevand, og børnenes egen hjemmelavede julepynt hænger de nu selv på juletræet. Herefter skal der leges om træet, og børnene har forhåbentligt lidt ekstra at fortælle forældrene, når de sidst på dagen bliver afhentet!

Dagplejebørn også i kirke
Dagplejebørn, fra hele den gamle Albæk Kommune, skal også opleve en tur i kirken. Det sker torsdag 4. december fra 09.45. Her vil sognepræsten også fortælle børnene om julens fortællinger. Sognepræsten mener, at selv om de yngste endnu ikke forstår så meget, så er det alligevel dejligt at møde børnene, mens de oplever kirkens rum.

Efter julefortællingen er kirkehuset åbent for masser af hygge for dagplejebørnene.

IMG_3433 Lyngsaa kirkehus 2012 09 2 - Kopi

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børnehavebørn pynter juletræ
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER