Konkurrence for skoleelever om at bo i Sæby

Konkurrence for skoleelever om at bo i Sæby

17. november 2014 - kl. 12:27 - af

Skolekonkurrence_600x250En flok glade og begejstrede elever fra Sæbygaardskolens 6.B. vandt Sæbylivs skolekonkurrence om at lave den ”bedste lille film” om det gode ved at bo i Sæby, og dermed præmien på 2.000,- til klassekassen og en gratis tur i Sæby Svømmebad.

Sæby set med unge øjne
Bosætningsprojektet Sæbyliv er opstået på baggrund af initiativtagere fra Sæbys lokale erhvervs og foreningsliv og er en fælles indsats for at tiltrækker nye indbyggere til Sæby, med et lokalt afsæt.

For at sætte fokus på de unges syn på byen, lavede frivillige fra Sæbyliv en konkurrence, som 3-7 klasses eleverne i Sæbys 3 skoler kunne deltage i. Konkurrencen gik ud på at lave en ”lille og sjov film om ’det gode’ ved at bo i Sæby”. Filmen skulle laves udenfor skoletiden, og præmierne er til hele klassen de unge går i.

Formålet med konkurrencen er at præsentere Sæby for omverdenen, set ud fra de unges måde at opleve byen på, og vise at byen er et godt sted at bo for børn i alle aldre. Reglerne var at 3.-7. klasses eleverne skulle tage udgangspunkt i spørgsmålet: ”Hvorfor er det dejligt at bo i Sæby”, og lave en lille film på max. 2 min. der kan præsenteres for omverdenen.

Sæbygaardskolens 6.B
Vinderfilmen blev lavet af Sæbygaardskolens 6.B. som fik overrakt præmien af Torben Schioldan, som er en af medstifterne af bosætningsprojektet Sæbyliv.

Vinderfilmen kan ses på www.sæbyliv.dk og på https://www.facebook.com/saebyliv

Saebyliv - Skolekonkurrence Saebyliv - Skolekonkurrence_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Konkurrence for skoleelever om at bo i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER