Borgermøde om energirenovering i Dybvad

Borgermøde om energirenovering i Dybvad

17. november 2014 - kl. 8:32 - af

Soeparken_dybvad_600x250Hør, hvordan du kan spare penge på el- og varmeregningen, og skab samtidig en værdistigning i dit hus.

Energibyen inviterer borgere fra Jerup og Dybvad til borgermøder med fokus på energirenovering i boligen. Der afholdes et møde i hver by, hvor alle borgere fra by og omegn er inviteret til en spændende inspirationsaften.

  • Dybvad Kro tirsdag den 9. december kl. 19.00-21.00

– Der er mange fordele ved at energirenovere sin private bolig, og dem vil vi rigtig gerne i dialog med borgerne om.  Man får selvfølge økonomiske fordele af en mindre el- og varmeregning, men samtidig stiger husets værdi for hvert trin boligen stiger op ad energimærkeskalaen, siger Poul Rask Nielsen, projektchef i Energibyen.

På borgermødet præsenterer Green Source bl.a. eksempler på, hvor mange penge man kan spare ved at energioptimere sin bolig, man kan høre om muligheder for at optage energilån i banken, og man får mulighed for at stille spørgsmål til energirådgiver, bank og Energibyen.

Tilmelding er ikke nødvendig 🙂

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgermøde om energirenovering i Dybvad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER