Julehjælp fra Frimurerlogen i Frederikshavn

Julehjælp fra Frimurerlogen i Frederikshavn

16. november 2014 - kl. 19:44 - af

Julestue_600x250Frimurerlogen i Frederikshavn uddeler igen i år julekurve i hele Frederikshavn Kommune. Kurven indeholdende de nødvendige madvarer og andet godt, der er nødvendigt for at holde en god juleaften. Kurvene uddeles til familier, der har det økonomisk vanskeligt.

For at ansøge om julehjælp, kan du hente et ansøgningsskema på dette link: http://frederikshavn.dk/Documents/borgerservice/Julehj%c3%a6lp%20-%20Frimurerordenen.pdf

Eller du kan gå til borgerservice: www.frederikshavn.dk . Skriv julehjælp i søgefeltet i øverste højre hjørne, og find Frimurerordenens ansøgningsskema.

Følg anvisningen i ansøgningsskemaet. Husk ansøgningen skal være indsendt senest 28. november. Har man ikke modtaget besked pr. tlf. eller brev fra Frimurerlogen senest den 17. december, er ansøgningen ikke imødekommet, og man vil ikke modtage direkte besked om afslag.

Frimurerlogen forventer at uddele mellem 40 og 50 julekurve fordelt over hele Frederikshavn Kommune.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julehjælp fra Frimurerlogen i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER