Hjerteforeningens foredrag gav smil på læben

Hjerteforeningens foredrag gav smil på læben

16. november 2014 - kl. 0:07 - af

874_187_250_600x250Hjerteforeningens Lokalkomite i Sæby inviterede torsdag til foredrag i Manegen og 70 deltagere havde en munter og fornøjelig aften, hvor foredragsholderen – Hugo Mortensen – tog udgangspunkt i hvordan man kommer gennem livet på trods af usportslig kropsbygning, manglende kvindetække og stærkt begrænsede intellektuelle ressourcer.

Hugo Mortensen fortalte med stor lune og underdrivelse om sin skolegang med indlærings besvær og jævnlige ørefigner, om en mislykket militær karriere, idet hans ønske om at blive admiral så skammeligt gik til grunde, da han absolut ikke var søstærk.

Han vendte herefter hjem til forældrene, som straks stillede krav til ham om et nyt job, og han blev ansat som tørvegraver/tipvognslokomotivfører i Store Vildmose – indtil Hugo startede sin tilværelse som politimand.

Hugo fortalte om særlige oplevelser som politimand, inden han sluttede af med at fortælle om sine 35 års ansættelse hos Politiets Efterretningstjeneste.

Kærlighedslivet – herunder fænomenet kærestesorg – indgik på smukkeste vis i foredraget.

Hugo Mortensen er en eftertragtet foredragsholder over hele landet, og foredraget i Hjerteforeningen var indtil nu nr. 55 i år.

Alle deltagere hørte et sjovt og underholdende foredrag – et rigtigt godt grin og alle forlod Manegen i godt humør.

Næste arrangement i Hjerteforeningen i Sæby er nytårsgåturen den 1. januar kl. 13,30 på Hjertestien i Gybels Plantage.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hjerteforeningens foredrag gav smil på læben' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER