Generalforsamling i Mølholt Forsamlingshus

Generalforsamling i Mølholt Forsamlingshus

16. november 2014 - kl. 20:19 - af

Moelholt forsamlingshus_600x250Mølholt Forsamlingshus afholder ordinær generalforsamling.

Det sker fredag den 28. november kl. 19.00. Dagsorden ifølge vedtægter.

Alle interesserede er velkommen.

I 1960`erne var det som om interessen dalede for Mølholt Forsamlingshus. Aktiviteterne i forsamlingshuset ophørte faktisk pga. en ineffektiv bestyrelse, men der var en gruppe tilflyttere, som i 1972 bestemte sig for at “vælte” den gamle bestyrelse og lave et I/S, hvor mølholtboerne kunne tegne sig for et indskud.

Sådan har det så været til for nylig, indtil den nuværende bestyrelse besluttede sig for at lave ejerkredsen til en forening rent vedtægtsmæssigt. Ejer af forsamlingshuset er således nu Foreningen Mølholt Forsamlingshus.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Generalforsamling i Mølholt Forsamlingshus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER