Ny direktør i Region Nordjylland i 2015

Ny direktør i Region Nordjylland i 2015

15. november 2014 - kl. 0:03 - af

Per Christiansen_600x250Region Nordjylland kigger efter ny direktør, efter regionsdirektør, Per Christiansen, skifter job til København. Ny regionsdirektør forventes ansat i foråret 2015.

Regionsdirektør i Region Nordjylland, Per Christiansen, 57 år, bliver ny øverste direktør i en fusionering af hospitalsledelserne på Rigshospitalet og Glostrup Hospital. Region Nordjylland går derfor i gang med at kigge efter en ny regionsdirektør:

– Vi står over for mange vigtige og spændende opgaver de kommende år, og vi ser derfor frem til at samarbejde med en ny regionsdirektør, siger Ulla Astman, regionsrådsformand.

– Siden Regionen blev etableret i 2007, har Per Christiansens lederevner haft stor betydning for løsningen af en lang række opgaver, og han forlader en Region i fremdrift, hvor vi sammen har opnået mange gode resultater. Jeg glæder mig over, at Per fortsat finder spændende udfordringer inden for sundhedsvæsenet, siger Ulla Astman, regionsrådsformand.

Forretningsudvalget i Region Nordjylland holder ekstraordinært møde på tirsdag 18. november og træffer beslutning om konstituering af midlertidig regionsdirektør. Forventningen er, at en ny regionsdirektør kan tiltræde i foråret 2015.

Per Christiansen har været Regionsdirektør siden 2009, og begynder i det nye job 1. januar 2015:

– Efter godt fem år som regionsdirektør kaster jeg mig ud i udfordringen som direktør for den store fusion mellem Rigshospitalet og Glostrup Hospital. Det er et tilvalg og ikke et fravalg, for jeg kommer til at savne både Region Nordjylland, opgaverne og medarbejderne, siger Per Christiansen.

– Tiden i Region Nordjylland har været spændende, og vi har nået mange vigtige milepæle. Jeg kan af nyere resultater nævne etableringen af de fælles akutmodtagelser, igangsættelse af nyt universitetshospital, etableringen af Business Region North Denmark, et lægestudie i Aalborg og masser af andre spændende ting de foregående år, siger Per Christiansen.

Per Christiansen lægger mange år i det nordjyske bag sig, når han 1. januar begynder arbejdet i København. I 1990 blev han administrationschef på Hjørring Sygehus, i 1995 kontorchef i Nordjyllands Amt og året efter planlægningschef, inden han i 2000 blev psykiatridirektør. Halvandet år efter skiftede Per til en stilling som sygehusdirektør for Aalborg Sygehus, inden han i 2006 blev sundhedsdirektør i Region Nordjylland. Siden 2009 har Per Christiansen været regionsdirektør. Sideløbende er han formand for Dansk Selskab for ledelse i Sundhedsvæsenet og bestyrelsesmedlem i Væksthus for Ledelse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny direktør i Region Nordjylland i 2015 ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER