Ansættelse af 4 ledere til nye skoledistrikter

Ansættelse af 4 ledere til nye skoledistrikter

15. november 2014 - kl. 10:19 - af

Frederikshavn_kommune_600x250Når Økonomiudvalget i Frederikshavn Kommune mødes næste gang, skal udvalget på den lukkede del af dagsordenen bl.a. tage stilling til ansættelse af skoleledere til de 4 nye skoledistrikter, som bliver en realitet i forbindelse med ændringerne på skoleområdet.

Der er tale om at finde frem til den overordnede skoleleder for hvert af de 4 skoledistrikter: Frederikshavn Syd, Frederikshavn Vest, Skoledistrikt Nord samt Skoledistrikt Sæby og Opland.

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ansættelse af 4 ledere til nye skoledistrikter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER