Stidsholt holder julebasar<br>…

Stidsholt holder julebasar

14. november 2014 - kl. 0:05 - af

Stidsholt efterskole_600x250Start dine juleforberedelser her, søndag den 30. november kl. 11 til 16.

Tag familien med og få en hyggelig dag med besøg i de mange boder. Materialepriserne er yderst rimelige, og orker man ikke selv, så har eleverne produceret masser af færdige varer.

Der er masser af forskellige værksteder og udvalget er stort. Man kan strikke sit eget halstørklæde på ½ time, lave bolcher, juledekorationer, lave julepynt med skolens håndarbejdslærer, eller bage sine egne julesmåkager, men der er også mulighed for at købe tingene færdige, lige som man kan besøge Slagter Klaus’ Julecharcuterie med hjemmelavet spegepølse, rullepølse, leverpostej m.v.

Bliver man sulten, sælger eleverne varme æbleskiver og gløgg.

Juletræet kan også købes, der er både flotte rødgran og Nordmannsgran, og skal man lige have købt en julegave, kan det også lade sig gøre, da Sport24’s sportsbasar har gode tilbud på sportstøj, sko- og skitøj.

Kom til en hyggelig dag på Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole og tag børnene med, der er legeland med hoppeborg og stor Airtrack m.m.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stidsholt holder julebasar
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER