Lars Løkke Rasmussen besøgte Nørklit…

Lars Løkke Rasmussen besøgte Nørklit…

14. november 2014 - kl. 8:57 - af

Lars_Lykke_600x250_2Torsdag besøgte Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, bl.a. sommerhusområdet Nørklit ved Lyngså for at sætte fokus på tryghed og retspolitik.

Sommerhusområdet har som bekendt været hårdt plaget af indbrud, men siden grundejerforeningen satte videokameraer op ved indkørslen til området, er antallet af indbrud faldet med 60 procent.

Lars Løkke fortalte, at han selv har været udsat for indbrud, da han var ganske ung, men som han siger, når det er under 100.000, er det jo ikke alle steder politiet gør noget ved det. Man føler afmagt, og selv om tingene ikke har den store handelsværdi, har det trods alt affektionsværdi, og det er meget ubehageligt at komme hjem, og opdage at alt er gennemrodet.

”Jeg synes, det er ok, at politiet har adgang til at gennemse videooptagelser, men mener ikke det er rigtig, når bestyrelsen for grundejerforeningen Nørklit kan se, hvornår hr. og fru Petersen er gået med hunden, og hvornår de kom hjem igen, men det er jo det valg, man har taget her”, siger Lars Løkke.

Venstre foreslår en tryghedspakke til 250 mill. kr., der bl.a. skal øge sikkerheden omkring private indbrud, som der er alt for mange af i Danmark og Lars Løkke fortæller, at han har set frem til at besøge Nørklit Grundejerforening og tale med Nordjyllands Politi for at høre deres erfaringer med at mindske antallet af ubudne gæster i de danske hjem.

Lars_Lykke_600x400_1Lars_Lykke_600x400_2Lars_Lykke_600x400_3Lars_Lykke_600x400_4Lars_Lykke_600x400_5Lars_Lykke_600x400_6


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lars Løkke Rasmussen besøgte Nørklit...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER