Lad murene falde – rytmisk gudstjeneste i Sæby Kirke

Lad murene falde – rytmisk gudstjeneste i Sæby Kirke

14. november 2014 - kl. 9:28 - af

Saeby kirke_600x250I disse dage er det 25 år siden at Berlinmuren faldt, en begivenhed der fyldte mange mennesker med begejstring og glæde. Med Berlinmurens fald, faldt også et regime, der havde forsøgt at udelukke en befolkning fra verden udenfor murene, og fra det at kunne leve i frihed. Magthaverne havde også forsøgt at lukke troen på Gud ude, de var hårde og chikanerede de mennesker, der holdt fast ved troen og kirken.

Disse begivenheder for 25 år siden vil der blive taget afsæt i, når der søndag den 16. november kl. 19.00 er rytmisk gudstjeneste i Sæby Kirkes sideskib.  Vi har ikke en Berlinmur, og altså heller ikke en synlig mur vi kan vælte, men vi kan omgive os selv med usynlige mure, både i forhold til andre mennesker og i forhold til Gud, hvad grunden så end kan være til det.

Gudstjenesten kommer til at handle om, at lade disse mure falde, og der er en stor frihed i at gøre det. De lader denne aften orglet hvile sig, og bruger i stedet kirkens flygel, og synger fortrinsvis nyere salmer, med lidt mere rytmiske melodier. Måske et lidt mere ungt udtryk, – men gudstjenesten er for mennesker i alle aldre.

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lad murene falde - rytmisk gudstjeneste i Sæby Kirke ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER