Anhænger væltet på landevejen ved Østervrå

Anhænger væltet på landevejen ved Østervrå

14. november 2014 - kl. 15:48 - af

SONY DSCNær rundkørslen i Østervrå, hvor vejen leder mod Brønderslev og Hjørringvej er en chauffør fra Fristrup Maskinstation & Entreprenørforretning i Aabybro her i eftermiddag væltet med sin anhænger, da han skulle læsse nogle sten af hos en kunde.

Uheldet skete, da han havde bakket hængeren ind, for at læsse stenene af, men desværre kom hængeren ud i rabatten, da han begyndte at køre lidt frem, for at læsse de sidste sten af, og her sank hængeren i den meget våde rabat, og de resterende sten gav overvægt, som gjorde, at hængeren blev sidetung, og derfor tippede rundt og endte med alle fire hjul i vejret.

Heldigvis ramte hængeren ikke forvognen, som stod på asfalten, og chaufføren slap derfor uskadt.

Firmaet har sendt en rendegraver ud til stedet for at hjælpe med at rydde op, og forsøge at få hængeren tømt og på ret køl igen, men om den kan køre derfra, er nok tvivlsomt.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Anhænger væltet på landevejen ved Østervrå' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER