Oplev byens bedste adventsmarked i Mariehuset

Oplev byens bedste adventsmarked i Mariehuset

12. november 2014 - kl. 9:05 - af

kirkecafeLørdag den 22. november fra kl. 10.00 til kl. 15.00 er der adventsmarked i Mariehuset i Strandgade. Her sælges advents- og juledekorationer samt dørdekorationer og kirkegårdspynt af meget høj kvalitet.  Der vil være 7-9-13-tombola samt auktion og fiskedam til børnene.

De håber, at mange vil komme og nyde rundvisning i både kirken og tårnet, det sker kl. 10.45, Sæby Kirkes børnekor optræder kl. 12.00, og man kan lytte til Sæby Kirkes Advents Trio, når de giver mini-koncert kl. 13.00 – alt sammen en oplevelse værd. Desuden er der café med lidt godt til ganen og dejligt hjemmebag til en kop kaffe eller the.

Alle indkomne beløb går ubeskåret til udsatte børn og kvinder i det fattige Nepal. Støtten formidles gennem Mission Øst, som man kan google. Alle er hjertelig velkomne, fortæller arrangørerne, som er Kirkecaféen ved Sæby Kirke.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oplev byens bedste adventsmarked i Mariehuset' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger