Lars Løkke Rasmussen besøger i morgen Lyngså

Lars Løkke Rasmussen besøger i morgen Lyngså

12. november 2014 - kl. 15:27 - af

Lars Loekke Rasmussen_600x250Torsdag kommer Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, til Nordjylland og Midtjylland for at sætte fokus på tryghed og retspolitik.

Lars Løkke Rasmussen starter dagen med at besøge Nørklit Grundejerforening ved Lyngså. Sommerhusområdet har været hårdt plaget af indbrud, men siden grundejerforeningen satte videokameraer op ved indkørslen til området, er antallet af indbrud faldet med 60 procent.

– Danmark er et af de lande i Europa, der er hårdest plaget af indbrud. Det er en kedelig rekord, og derfor vil Venstre fremlægge en tryghedspakke, der bl.a. skal sikre mere synligt politi ved private indbrud. Jeg ser frem til at besøge Nørklit Grundejerforening og Nordjyllands Politi for at høre deres erfaringer med at mindske antallet af ubudne gæster i de danske hjem, siger Lars Løkke Rasmussen.

Senere på dagen skal Venstres formand besøge Midt – og Vestjyllands Politi i Holstebro og Beredskabsstyrelsen i Herning.

– På mange punkter er Danmark et trygt land, men utrygheden kan hurtigt komme snigende, når politiet ikke har tid til at rykke ud, og når der bliver begået meningsløs kriminalitet. Jeg glæder mig til at besøge nogen af de offentlige institutioner, som er med til at skabe tryghed i Danmark, siger Lars Løkke Rasmussen.

Program

Torsdag den 13. november
09.15: Nørklit Grundejerforening, Spurvevej 3 i Sæby. Mødestedet er krydset Nellemannsvej/Høgevej.

12.15: Midt- og Vestjyllands Politi, Nørreport 1, 7500 Holstebro

14.45: Beredskabsstyrelsen, H.P. Hansensvej 100, 7400 Herning

2 kommentarer til “Lars Løkke Rasmussen besøger i morgen Lyngså” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Lars Løkke Rasmussen besøger i morgen Lyngså”

  • Prøv lige at køre ind på rastepladserne i skoven, mellem Lyngså og Sæby, altså på Solsbæksvej professorens plantage, og udkant af Sæby

  • Jeg er da lidt stolt over,Lars Løkke besøger den lille landsby Lyngså.Byen,hvor jeg er født og opvokset,synes det er fint,at Løkke også besøger de små steder og viser interesse for,hvad der foregår der..Hatten af for det.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lars Løkke Rasmussen besøger i morgen Lyngså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER