Spar Nord har ønske om at købe Nørresundby Bank

Spar Nord har ønske om at købe Nørresundby Bank

11. november 2014 - kl. 0:43 - af

sparNord2Spar Nord har fremsat et købstilbud på de resterende aktier i Nørresundby Bank. Det oplyser Spar Nord til fondsbørsen. Tilbuddet lyder på 2 milliarder, svarende til 425 kr. pr. aktie.

Spar Nord ejer i dag 54,8 % af aktierne i Nørresundby Bank, så købstilbuddet vedrører således de resterende 45,2 %.

I sidste uge opgav Nørresundby Bank en fusion med den Frederikshavn-baserede Nordjyske Bank.

Administrerende direktør i Spar Nord Lasse Nyby fortæller, at Spar Nord igennem længere tid har været interesseret i en dialog om sammenlægning af de to banker, og da Nørresundby Bank har planer om en konsolidering, og samtidig har et ønske om at blive en del af en større bank, synes Spar Nord, at tiden nu er inde til en fusion mellem de to banker. Nu handler det blot om at få overbevist aktionærerne om det rigtige i sammenlægningen.

Hvis fusionen bliver en realitet, vil Nørresundby Bank fortsætte som selvstændig bank i nogle år, og Spar Nords køb af de resterende aktier i Nørresundby Bank forventes tidligst at kunne gennemføres i 2015.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spar Nord har ønske om at købe Nørresundby Bank' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER