Er julen i Sæby i fare? – Nu gør de det igen!

Er julen i Sæby i fare? – Nu gør de det igen!

6. november 2014 - kl. 15:08 - af

9365_600x250_sæby_kabeltv_hul_entrepernør_06-11-2014For ca. 4 måneder siden, i starten af turistsæsonen, blev dele af Grønnegade gravet op, for at udbedre frostskader på fliser og sten. Nu gør man det så igen – lige før den kommende julehandel.

Denne gang er det så Elforsyningen, TDC, Sæby Antenneforening og Dansk Kabel TV det handler om. Hvorfor fik man ikke det ordnet, da gaden i forvejen var gravet op? Det skriger til himlen, og kan blive årsag til, at mange af de berørte gaders forretningsdrivende mister omsætning, og måske er julehandlen nu i fare for også at blive berørt.

Den sidste mandag i november skal julemandens hus på plads, hvordan skal det kunne lade sig gøre? Når både Vestergade og Grønnegade er gravet op, og samtidig skal de folk, der skal opsætte julebelysningen springe frem og tilbage, når alt er gravet op.

Hos Park & Vej fortæller Knud Jensen, der er ansat hos Teknik og Miljø, som står for gravarbejder og tilladelser, at man i sommeren udsendte en høring med forespørgsler om andet gravearbejde, der kunne udføres ved samme lejlighed. Den gang var der ingen respons, da det kun var kørebanearealet, der skulle graves op, og han fortæller, at der nu skulle komme en ny lov, som giver nye restriktioner, der skal kunne forhindre den slags unødige opgravninger af flere gange, hvilket kommunen i dag ikke har mulighed for at stoppe rent lovmæssigt.

Dansk Kabel TV, som er blandt dem, der p.t. graver op i gaderne, siger man, at de snart er færdige på Krystaltorvet og selve Torvet, og man regner med at tage ca. 50 m. pr. dag og lukke til for hver dag, så generne bliver så små som mulige, dog ved man jo ikke, hvad man kan støde på, men hvis planen holder, skulle man gerne være færdig 1. december. De nævner dog til sidst, at det jo er umuligt at ramme et tidspunkt, hvor der ikke afholdes specielle dage i forretningerne, der er påske, jul, udsalg, turister osv.

9367_600x400_sæby_kabeltv_hul_entrepernør_06-11-2014 9366_600x400_sæby_kabeltv_hul_entrepernør_06-11-2014

4 kommentarer til “Er julen i Sæby i fare? – Nu gør de det igen!” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Er julen i Sæby i fare? – Nu gør de det igen!”

 • Citat : “det er jo umuligt at ramme et tidspunkt, hvor der ikke afholdes specielle dage i forretningerne, der er påske, jul, udsalg, turister osv.”

  Jeg kan godt se at det må være MEGET svært at ramme forbi påske og jul, de ligger jo lige op af hinanden, både før og efter…….. 😉

  Godt nok siger man at julen varer lige til påske, men påsken varer altså ikke til jul. 😉

  Har da aldrig hørt noget SÅ dumt !!!!!!!!!

 • Jeg kan ikke lade være med at få en mistanke om at der sidder nogle personer på forvaltningen som bevidst prøver at ødelægge julehyggen i vores lille by.

  Og som nævnt i ovenstående kommentar så har jeg heller aldrig hørt noget så dumt.

 • Ak ak… Nu skal i altser holde op! Selvfølgelig sidder der ikke nogen og bevist vil ødelægge julen i sæby. Vi skal da være glade for at vi for lavet noget i vores dejlige by.
  Julen skal nok komme til torvet men jule stemningen er vi jo selv med til at skabe, og det gør vi altser ikke med denne negative tone. Det er kun lige blevet november.
  Så tá i stedet at finde det gode humør frem, smil til dem der arbejder der så skal i se så bliver der nok jul på torvet alligevel.
  Prisæt nu det vi for lavet i vores skønne by i stedet for at tá sorgerne på forskud.
  Smil til verden og i vil se den smiler igen.

 • C.Christoffersen

  I øvrigt så tror jeg det er en fejl at Dansk kabel tv bliver nævnt. Det er Bredbånd nord som graver plastslanger ned til fiber bredbånd. De har intet med hinanden at gøre.
  Ligeså vil jeg sige det samme som Bs. Find nu smilet frem.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Er julen i Sæby i fare? – Nu gør de det igen!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER