Vi skal gerne lokke nogle børnefamilier til byen

Vi skal gerne lokke nogle børnefamilier til byen

5. november 2014 - kl. 8:40 - af

debat_600x250Redaktionen har modtaget dette indlæg til debatten om den nye skolestruktur.

Byrådet er i tvivl om hvor man vil havde de forskellige årgange i sæby. Børne og ungdomsudvalget er selv kommet med forslaget til at 0-6 kl. På Sæby Skole og 7-9 kl. på Sæbygårdskolen, mens skolebestyrelserne komme med en indsigelse på det modsatte pga. indskolingen på Sæbygårdskolen er nyere og at der er investeret mange penge i legeplads samt beliggenheden tæt på skov, svømmehal og børnehave.

Sæby skole ligger tætter på 3 af byens børnehaver og har et fint natur område med Gydels plantage og stranden tæt på.

Jeg ser dog at byrådet tænker på Sæby fremtid i stedet for.

Man snakker om at gøre sæby til pendlerby og hvis man vil det, er der brug for et nyt boligområde og da der fra byrådets side er tænk på udvikling omkring begge områder, synes jeg det er vigtigt at byrådet tager et beslutning om hvor man i fremtiden ønsker et nyt boligområdet, da vi også gerne skulle kunne lokke nogle børnefamilier til byen. Jeg tror at kommende sæbynitter vil tage deres beslutning om hvor deres fremtidige hus skal ligge, udfra hvor der er en indskolingsafd. Samt sikker skolevej for deres børn.

Mvh.
Per L. Pedersen

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vi skal gerne lokke nogle børnefamilier til byen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER