Nordjyske Bank: Fusionsforhandlinger sat i bero

Nordjyske Bank: Fusionsforhandlinger sat i bero

5. november 2014 - kl. 21:27 - af

SONY DSCNordjyske Banks bestyrelse har besluttet indtil videre at standse fusionsforhandlingerne med Nørresundby Bank.

Standsningen er begrundet i, at Nørresundby Bank endnu ikke har fundet en afklaring af forholdet til Nørresundby Banks hovedaktionær, Spar Nord Bank.

Det ser ud til, at afklaringen trækker ud og af hensyn til Nordjyske Banks aktionærer, kunder og ansatte, finder Nordjyske Banks bestyrelse, at fusionsforhandlingerne må standses, indtil en afklaring foreligger.Når Nørresundby Bank har fundet en afklaring i forhold til Spar Nord Bank, er Nordjyske Bank parat til at genoptage forhandlingerne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyske Bank: Fusionsforhandlinger sat i bero' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER