Filmaften i Lyngså kirkehus<br>…

Filmaften i Lyngså kirkehus

5. november 2014 - kl. 0:03 - af

Lyngsaa Kirkehus_600x250Torsdag 13. november er der filmaften i Lyngså kirkehus. Det er en film om livet i Østtyskland, og den kan kobles sammen med et spændende foredrag i kirkehuset for et stykke tid siden med Petra Skovholm, som netop er født og opvokset i Østtyskland, men som nu er bosat i Nordjylland.

Filmer der vises hedder ”De andres liv”, og det er en tysk film fra 2006 af instruktøren Florian Henckel von Donnersmarck.

Filmen handler om en Stasi-agents forvandling fra kynisk Stasi-medarbejder til et følende menneske. Hovedrollen spilles af Ulrich Mühe. Filmen er en af mange film, der omhandler livet i DDR – det tidligere Deutche Demokratische Republik.

Filmen handler om politiofficerer, overvågning, ordrer fra højerestående som bare skal udføres, korruption samt om mennesker der opdager, hvad de går glip af ved eksempelvis ikke at føre et normalt liv, og måske senere finder ud af hvilken side de egentlig er på.

”De andres liv” har vundet et stort antal priser, herunder en Oscar for bedste udenlandske film i 2006 og en Bodil for bedste ikke-amerikanske film samme år.

Der lægges ud 18.30, og der serveres både kaffe og hot dogs.

Lyngsaa Kirkehus_600x400 untitledz_Lyngsaa Kirkehus1_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Filmaften i Lyngså kirkehus
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER