Festlig indvielse af Volstrup Kirkes nye klaver

Festlig indvielse af Volstrup Kirkes nye klaver

5. november 2014 - kl. 11:45 - af

Volstrup Kirke_600x250Volstrup Kirke har investeret i et flot nyt Yamaha B3-klaver – ”Tyve dansende fingre”. Med instrumentet bliver der helt nye muligheder for at skabe unikke musikalske oplevelser i det smukke kirkerum med den fremragende akustik.

Ved indvielsen, som foregår torsdag den 13. november kl. 19.30, få Volstrup Kirke fint besøg af de to klassisk uddannede pianister, Anna Nadiryan og Vesna Zuppin, som kommer fra Armenien og Italien. Denne fornemme klaverduo vil spille musik for firehændigt klaver af Rachmaninov, Debussy, Brahms og Rubinstein.

Det er et krævende og virtuost program, der virkelig vil vise, hvilke klanglige og dynamiske muligheder, der er i kirkens nye klaver.

Volstrup Kirkes organist, Thomas Olesen, vil fortælle om musikken og komponisterne.

I pausen serveres en lille forfriskning. Der er gratis entre.

Festlig indvielse af Volst copy

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Festlig indvielse af Volstrup Kirkes nye klaver ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER