Samlermesse i Rørholt velbesøgt…

Samlermesse i Rørholt velbesøgt…

4. november 2014 - kl. 15:10 - af

IMG_7248_600x250– Jamen dog – det er da helt vildt. Det er måske her om efteråret, vi skal lægge vores ”Samler- og Udstillingsmesse” i stedet for i februar. I februar i år måtte vi jo aflyse på grund af snestorm, og de senere år har det godt nok været rigtig vinter, når vi har været her. Vi overvejer nu i bestyrelsen, om vi skal holde udstillingen første eller anden søndag i november, siger bestyrelsesmedlem i Rørholt Idrætsforening Vivi Olesen.

Søndag 2. november var det 23. gang, den lille idrætsforening i Rørholt afholdt denne udstilling, på den nu nedlagte Rørholt skole.

15 stande var der at kigge på, og her havde samlere udstillet ting som øl- og sodavandsbrikker, porcelæn, blikdåser, rugehøns i porcelæn og glas, klejnesporer, barberblade, kravledukker, porcelænshøns, reklamehatte, ting fra Falck der var relateret til anden verdenskrig med både komplette nødhjælpskasser, brandhjelme og kasketter. Teaterkikkerter, frimærker, glansbilleder, påklædningsdukker, legetøj, mønter, medaljer, servietter, tøjdyr, kravlenisser, receptkuverter, vognpoletter og kuglepenne for blot at nævne en del af det der var at kigge på.

På standene blev der ikke blot vist ting og sager, men også byttet og handlet lidt.

Anni Knøsen, der er medlem af foreningen, havde selv en stand på udstillingen. Hun har i alt omkring 39.000 stk. servietter – forskellige vel at mærke. Alligevel var der en gæst, der kom med en serviet med et kortspil på til hende, som hun ikke havde, og det skabte da en vis glæde.

– Jeg ved, jeg har 5 forskellige slags servietter med kortspil på, men denne har jeg ikke. Det er dejligt, når samlingen kan udvides lidt, fortæller Anni Knøsen.

Formanden selv, Vivi Olesen, havde også en stand på dagen med en del blikdåser udstillet. Hun har  derhjemme omkring 3.000 blikdåser og modtog en hel plastiksæk fyldt med dåser, som en gæst havde med til hende, og hvor der var flere imellem, hun ikke havde.

Besøget var omkring 150 i løbet af dagen. Langt de fleste var af det ”grå guld”, mens der var langt mellem ungdommen.

Det var helt tydeligt, at gæsterne nød det ved kaffebordene og fik en snak med samlere samt venner og bekendte.

Vivi Olesen lover, at der igen næste år bliver en ny udstilling.

IMG_7248_600x400 IMG_7252_600x400 IMG_7256_600x400 IMG_7263_600x400 IMG_7258_400x600 IMG_7255_400x600 IMG_7250_400x600

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Samlermesse i Rørholt velbesøgt...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER