Nyere ”Gamle Sæbyfilm”<br>…

Nyere ”Gamle Sæbyfilm”

4. november 2014 - kl. 0:13 - af

Vestergade 60erneFoto, ©Nordjyllands Kystmuseum, Saeby_600x250Som en efterfølgende forestilling på ”Gamle Sæbyfilm” viser Sæby Museum ”Nyere gamle Sæbyfilm”, nærmere betegnet arkivfilm fra Sæby i 1970’erne. I 1900-tallet opstod der i Sæby flere industrivirksomheder, og byen formåede at tiltrække en ganske betydelig turisme. Mens første forestilling i foråret viste film fra ”mormors barndom”, er tiden nu kommet til ”mors barndom”, hvor Sæby oplevede sin største vækst fra slutningen af 1950’erne til slutningen af 70’erne, og indbyggertallet fordobledes fra knap 4.000 til 8.000 indbyggere.

Forestillingen indledes med et par ord af museumsinspektør Jens Thidemann, og filmene vises som tidligere på ubekvemme bænke i den gamle skolestue på Sæby Museum, men der serveres kaffe ved små borde i pausen. Fremvisningen foregår torsdag den 6. november 2014 kl. 19.00, og der er gratis adgang for medlemmer af Sæby Museums Forening, mens alle andre er velkomne mod erlæggelse af et gebyr på 25 kr.

Torvet 60erneFoto, ©Nordjyllands Kystmuseum, Saeby._600x400 Vestergade 60erneFoto, ©Nordjyllands Kystmuseum, Saeby_600x400

3 kommentarer til “Nyere ”Gamle Sæbyfilm”
…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Nyere ”Gamle Sæbyfilm”
…”

 • Jeg mødte op på museet kl. 18.40 torsdag aften for at se Sæby-film.
  Noget, jeg havde glædet mig meget til.
  Desværre var der ingen siddepladser tilbage, så jeg måtte gå hjem igen
  ligesom en del andre. Flere af dem var endda kommet gående med rollator.
  Ærgerligt at holde sådan et godt arrangement , i et alt for lille lokale.

 • Lars-Henrik Hyttel

  Fra arrangørens side glæder vi os over den overraskende store tilslutning, der var til vores filmforestilling med film fra 1970’erne. Samtidig beklager vi, at så mange gik forgæves. Vi har således besluttet at gentage succesen, så flere får mulighed for at se filmen. Det bliver torsdag d. 8. januar 2015, hold øje med dagspressen.

  Mvh Sæby Museums Forening
  Lars-Henrik Hyttel

 • Til L-H. Hyttel.

  Tak for initiativet.

  Mvh. Jane Larsen

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyere ”Gamle Sæbyfilm”
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger