Nordtronic i Sæby blev Gazelle igen!

Nordtronic i Sæby blev Gazelle igen!

4. november 2014 - kl. 10:07 - af

Nordtronic_600x250Nordtronic A/S blev nr. 11 på gazellelisten med en vækst på 947 % og havde igen den største vækst i Nordjylland. Nordtronic A/S vokser nu så meget at deres 400 m2 på Boelsmindevej i Sæby ikke længere er nok, derfor er deres plan at bygge et nyt domicil i 2015.

Nordtronic A/S beskæftiger i dag 10 mand i Danmark, 1 mand i Sverige og 70 mand i Kina.

Nordtronic A/S er førende leverandør af LED belysning til det professionelle marked, og 70 % af omsætningen er eksport.


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordtronic i Sæby blev Gazelle igen!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER