Dybvad Kro trodsede en hver snak om nedgang

Dybvad Kro trodsede en hver snak om nedgang

4. november 2014 - kl. 15:17 - af

Dybvad kroMens mange danske kroer lukker, så åbnede Dybvad Kro igen den 4. november 2011 under stor skepsis. Nu kan kroen så netop i dag fejre 3 års jubilæum, og det skal fejres, med godt mad, musik og besøg af TV2Nord.

”I dag kører kroen i bedste velgående, og i aften når vi holder 3 års jubilæum, er der god gammeldags flæskesteg med alt, hvad der hører sig til for kun til tre kroner. Vi åbner dørene kl. 17 og regner med at kunne servere flæskesteg for ca. 400 mennesker. Det er efter først til mølle princippet, og vi fortæller folk, på den pæne måde, at de har ca. 40 min. til at spise den gode hjemmelavede mad med friske råvarer. Her efter skifter vi, de forhåbentlig mætte og tilfredse gæster ud med et nyt hold gæster”, fortæller forpagter Kim Wulff.

Kroen har siden 1912 været kongelig privilegeret. I 2005 blev den lavet til en gourmet-kro, men i 2009 måtte ejerne dreje nøglen om. I november 2011 blev kroen så igen åbnet, da Janus Hedegüs meldte sig som investor, for som han sagde: ”Når de lokale kroer lukker, dør landsbyerne ofte. Derfor vil jeg gerne være med til at støtte Dybvad”.

Kim Wulff håber på, at han i aften også kan slå et slag for kroens Mortens Aften, hvor der vil blive serveret and, flæskesteg og ris a la mande for kun 159 kr.

Følg med i aften, når TV2Nord kommer på besøg på Dybvad Kro.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dybvad Kro trodsede en hver snak om nedgang ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER