Cujo´s Dyrehandel godt fra start i Præstbro

Cujo´s Dyrehandel godt fra start i Præstbro

3. november 2014 - kl. 0:16 - af

IMG_7239– Det er da bestemt over forventning. Så stort et rykind havde jeg bestemt ikke forventet, Da vi kom klokken 9 her til morgen for at gøre klar til forretningen åbnede klokken 11, stod de første udenfor døren og ventede på at komme ind. Hele dagen var der et godt besøg, og man bliver da overrasket over at høre, folk kommer fra både Aalborg og Viborg samt selvfølgelig Præstbro og omegn. Der blev da også solgt en hel del fisk og foder samt legetøj til dyr, fortæller indehaveren af dyrehandelen, Maj-Brith Nielsen, der har slået sig ned i, den gamle købmandsgård i Præstbro.

På åbningsdagen var ikke alle varer nået frem på hylderne. Der kommer mere endnu i form af akvarier, pumper og lys samt ekstra udstyr til dette.

Fra dag 1 har forretningen fået et par maskotter, der står i et vandbassin med 22 grader varmt vand, som blikfang på disken. Det er 2 stk. 3 måneder gamle skildpadder af arten Rødøret Terrapin, der oprindeligt stammer fra det sydlige og centrale del af Nordamerika.

– De er så søde, så jeg nænner ikke at sælge dem. Man skal også tænke på, at de lige nu er ganske små, men vokser med tiden, og de kan blive op til 25 cm lange som voksne og kræver en del pasning. Foreløbig bliver de fodret med lidt grønsagspiller, og piller der indeholder kød.

Maj-Brith Nielsen havde rigtig travlt på førstedagen. Der var hele tiden kunder, der skulle serviceres, og hele tiden besøgende der ville snakke – især i hyggekrogen hvor der var gratis kaffe med småkager.

I anledning af dagen modtag Maj-Brith Nielsen en del hilsener samt blomster og gaver.

IMG_7242-001IMG_7244IMG_7240 IMG_7236

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cujo´s Dyrehandel godt fra start i Præstbro' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER