Jim kommer nu til Sæby – for alvor!

Jim kommer nu til Sæby – for alvor!

2. november 2014 - kl. 10:17 - af

jimlyngvild_600x250Tirsdag den 28. oktober skulle Sæby Bibliotek og Kulturhus have haft besøg af modediktatoren, TV-kendissen, provokatøren og den ivrige debattør Jim Lyngvild, men til alles store fortrydelse dukkede han aldrig op.

Jim skrev selv på sin facebook-væg senere samme aften: ”Jeg er så frygtelig pinlig og ked af det! Jeg skulle have været i fantastiske Sæby og holde foredrag i dag, men i min kalender har jeg fået en forkert dato ind, og der står, det er i morgen. Jeg er SÅ ked af at skuffe mange mennesker. Der er ikke ord for, hvor skrækkeligt jeg har det lige nu. Det er ALDRIG sket før! Jeg kommer så hurtigt, I vil have mig, hvis jeg stadig er velkommen! Jim”.

Og det er han selvfølgelig – altså velkommen!

Det er derfor, Sæby Bibliotek og Kulturhuset nu med stor glæde kan fortælle, at Jim Lyngvild kommer til Manegen – Sæby Kulturhus torsdag den 11. december kl. 19.00.

Her kommer du til at opleve Jim Lyngvild for fuld udblæsning. Han lægger ikke fingre imellem og taler med store bogstaver om alt det, der nager, provokerer, begejstrer – og i særdeleshed om alt det, de andre ikke tør sige. For som han selv siger: “Jeg KAN ikke holde min kæft!”. Et foredrag med “Fuck Jantelov” attitude, men også et kig ind bag modemandens professionelle ydre – ind i hjertet. Derind hvor de store følelser lever; kærlighed, had, frygt og glæde.

Publikum får mulighed for at stille spørgsmål undervejs, Jim svarer på alt. ALT!

Man kan købe eller bestille billetter til aftenen med Jim Lyngvild på Sæby Bibliotek, telefon 98 45 93 00. Pris: kr. 75,- pr. stk.

Hvis du ønsker flere oplysninger om arrangementet, er du velkommen til at kontakte Henriette Olesen på telefon 98 45 91 48 eller e-mail: hnoe@frederikshavn.dk.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jim kommer nu til Sæby - for alvor!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER