Borgmesteren på besøg hos Pensionist og Efterlønsklubben

Borgmesteren på besøg hos Pensionist og Efterlønsklubben

1. november 2014 - kl. 17:18 - af

BirgitHansenSæby Pensionist og Efterlønsklub havde onsdag besøg af Borgmester Birgit Hansen, som fortalte om hendes vej til borgmesterstolen.

Birgit fortalte levende om sin opvækst og karriere, både erhvervsmæssigt og politisk. Hun fortalte også om sit første år som borgmester, og om de svære økonomiske problemer som Frederikshavn kommune har været i. Birgit lagde ikke skjul på, at mange af besparelserne var upopulære, men at de var nødvendige og at vi nu var på rette vej.

Birgit fremlagde fakta på en god og sober måde, og der var ingen tvivl om, at hun havde styr på tingene.
Efter kaffen var der så lagt op til spørgsmål fra publikum. Og spørgelysten var stor, og de kom vidt omkring, lige fra skolelukninger over ubebyggede grund i Sæby til skifergas. Birgit havde svar på det hele, og publikum sluttede af kl. 16 med stående klapsalver.

Onsdag d. 5. november er der banko, hvor der spilles om ænder, så skal du have en and til mortens aften er det bare at møde op på onsdag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgmesteren på besøg hos Pensionist og Efterlønsklubben' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER