Ordet er frit: Forlig contra saglige argumenter!

Ordet er frit: Forlig contra saglige argumenter!

16. oktober 2014 - kl. 14:46 - af

bjarne_kvist_600x250Bjarne Kvist, gruppeformand for den socialdemokratiske

byrådsgruppe, har sendt dette indlæg til SaebyAvis.dk.

Venstres formand i Voerså Søren Meng, stiller i et indlæg her på Sæby Avis en række spørgsmål til og sår tvivl om seriøsiteten i beslutningen om at lukke overbygningen på Stensnæsskolen i Voerså og spørger bl.a. om et indgået forlig er vigtigere end saglige argumenter og fakta.

Jeg må kraftigt understrege at vi aldrig vil indgå i et forlig med mindre vi er af den klare overbevisning at forliget bygger på saglige argumenter som både kan forklares og forsvares og det gælder naturligvis også det konkrete tilfælde.

Vi har igen og igen forklaret og argumenteret og har truffet en beslutning ud fra de tal og beregninger en objektiv forvaltning har fremlagt, men når man som det bl.a. er tilfældet for Søren Meng og de lokalvalgte venstremedlemmer i Voerså Sogn nægter at forholde sig til fakta og nægter at tro på tallene og beregningerne er det unægteligt svært at diskutere.

Der spares kun 80.000,- og der skal ikke bruges penge på en ny institution, fastslår Søren Meng.

Faktum er altså nu engang at der som et absolut minimum spares godt 300.000,- om året og at der ifølge fagfolk SKAL investeres 7 millioner i en ny institution inden for få år hvis vi ikke finder en alternativ løsning!

Og så må jeg afslutningsvis sige, at når jeg som gruppeformand for Socialdemokraterne indgår et forlig med bl.a. gruppeformand for Venstre Lars Møller, går jeg da klart ud fra at han, ligesom Venstres øvrige forhandlere, efterfølgende bakker op om forliget og i de mange og lange forhandlinger der er gået forud har fået afklaret de tvivlsspørgsmål der måtte være.

Alt andet er da dybt useriøst og utroværdigt!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordet er frit: Forlig contra saglige argumenter! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger