Volstrup Skole udbudt til salg for 1,8 mio. kroner

Volstrup Skole udbudt til salg for 1,8 mio. kroner

29. september 2014 - kl. 0:15 - af

Volstrup_600x250Volstrup Skole har været udbudt til salg til en fast kontantpris på 1,8 mio. kr.

Senest den 22. september skulle bud være afgivet til den ejendomsmægler, som Frederikshavn Kommune har haft til at stå for indhentning af tilbud og redegørelse for, hvad de pågældende ønsker at anvende bygningerne og arealerne omkring til..

Af salgsopstillingen fremgår bl.a., at der er driftsudgifter for ca. 45.000 kr. Det bebyggede areal er 2.446 m2, og etagearealet er udregnet til 3.805 m2, mens det tilhørende grundareal er på hele 29.830 m2.

Der er for en del år siden monteret plastvinduer, men der er stadig en del trævinduer tilbage i bygningen.
Økonomiudvalget har salg af skolen på som lukket sag på sit næste møde den 30. september. Salget skal derefter endeligt godkendes af Byrådet.

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Volstrup Skole udbudt til salg for 1,8 mio. kroner' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER