Bilag i den helt store stil for kommunalt udvalg

Bilag i den helt store stil for kommunalt udvalg

29. september 2014 - kl. 11:50 - af

bilagsmappe_600x250Politikerne i Plan- og Miljøudvalget har virkelig fået læsestof i den helt store stil at forberede sig på, inden udvalget på sit næste møde i morgen, den 30. september, skal drøfte en række sager, hvoraf flere meget vel kan få langtrækkende konsekvenser ud i fremtiden.

Der er til udvalgets dagsorden knyttet 16 punkter til drøftelse og adskillige hundrede sider med bilag, hvor af mange af bilagene er af teknisk særdeles svær tilgængeligt læsestof, hvis den enkelte politiker skal være fuldstændig inde i sagerne og konsekvenserne ved en vedtagelse.

Blandt de mange bilag kan nævnes et særdeles omfattende materiale med et righoldigt visualiseringsmateriale vedr. planer om opstilling af en række nye store vindmøller ved gården ”Kragelund” på Østkystvejen sydvest for Sæby, en lokalplan for ”Hvide Hus” i Skagen, en lokalplan til boliger på Hoffmanns Vej i Bangsbostrand, en sammenfattende redegørelse for udvidelse af Frederikshavn Havn samt et indsigelsesnotat hertil, en lokalplan med diverse korbilag for Poul Eegs Camping i Skagen samt et indsigelsesnotat hertil, en helhedsplan for et rekreativt bydelsområde ved Flade Bakker, parcelhusgrunde ved Boelsmindevej i Sæby, diverse støjberegninger, etablering af fjernvarmeforsyning i Elling, en redegørelse for en fremtidig kommunal politik for frivilligt socialt arbejde i årene 2014-18, en baggrundsrapport til kollektiv trafikplan med visioner og mål samt nye principper for planlægningen, en budgetrevision, en skriftlig orientering om det forventede shopping miljø i kommunen i 2020 samt en analyse af parkeringsforholdene rundt om i kommunen samt en politik herfor.

I alt vil udvalgets medlemmer skulle pukle sig igennem en dagsorden med tilhørende bilag på ikke færre end 622 A4-sider!

Hvis der blandt læserne er nogle med særlig energi på disse områder, er der her et link til udvalgets møde:

http://frederikshavn.dk/meetings/Plan-%20og%20Milj%C3%B8udvalget%20(%C3%85ben)/2014/30-09-2014/Dagsorden%20(%C3%85ben)/PMU-30-09-2014%20-%2000%20Dagsorden%20med%20bilag.pdf

Plan- og Miljøudvalget består af formanden Anders Brandt Sørensen (A), Frode Thule Jensen (V), Erik Kyed Trolle (A), Jens Hedegaard Kristensen (A) og Mogens Brag (V).

Tekst af Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bilag i den helt store stil for kommunalt udvalg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER