Rejsegilde ved Frederikshavn Boligforening, Ringparken 

Rejsegilde ved Frederikshavn Boligforening, Ringparken 

28. september 2014 - kl. 10:05 - af

IMG_5897Ringparken er under forvandling til fremtidssikrede boliger – beboerne vender hjem, efter genhusning på grund af gamle utætte skimmel ramte boliger, til fremtidssikrede energivenlige boliger uden store omkostninger i form af huslejestigninger.

Huslejestigningerne kan holdes i ave fordi opvarmningen sker med nyeste teknologi fra varmepumpe anlæg – anlægget er samlet i en Ø drift – strømmen fra solcellerne levere strøm til varmeanlægget, så udgifterne kan minimeres til driften af hele anlægget, solcellerne producere ligeledes strøm til den udvendig belysning.

Der blev holdt taler både fra boligforeningen med tak til både håndværkerne og leverandørerne samt til Energihuset A/S for rådgivningen og projektering af hele byggeriet – arkitekten fra Energihuset A/S takkede i sin tale Frederikshavn Boligforeningen for at være initiativtager til projektet og glædede sig over at kunne aflevere fremtidens lejligheder, etape 1 pr. 1. oktober 2014, hvor de første beboere vender hjem igen til omgivelserne omkring Ringparken.

Dette kan kun lade sig gøre i fællesskab med dygtige håndværker og deres respektive firma. ”Vi har allerede nået et fælles mål i dag, hvor vi står ved rejsegildet, som er en hylets til vores håndværker for deres gode præstation”, sådan sluttede arkitekt og partner hos Energihuset A/S, Tina Laursen, med stor tak til alle og et højt hurra for fremtidens lejligheder og Frederikshavns Boligforening.

Herefter var der traditions tro pølser, øl og vand til alle fremmødte.  Rejsegildet blev velbesøgt, omkring 100 mødte op trods vejret ikke lige var med på ideen om udendørs arrangement.

IMG_5894 IMG_5901

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rejsegilde ved Frederikshavn Boligforening, Ringparken ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger