Lokal integrationspris<br>…

Lokal integrationspris

28. september 2014 - kl. 10:13 - af

Frederikshavn_kommune_600x250Kommunens integrationsråd besluttede på sit møde i august at genoptage kutymen med at uddele en lokal integrationspris til en virksomhed, en forening eller en enkeltperson.

Prisen kan medvirke til at fremme og anerkende særlige initiativer, som sigter mod at styrke integrationen af etniske minoriteter.

Prisen gives bl.a. for at fortælle den gode historie, nytænkende initiativer, øget dialog og netværksskabende aktiviteter.

Integrationsrådet udvælger kandidaten. Alle forslag skal begrundes i kandidatens indsats for at fremme integration og ligestilling, og via særligt skema på kommunens hjemmeside være Integrationsrådet i hænde senest den 1. december 2014. Prisen, der består af en statuette og et beløb på op til 5.000 kr., uddeles i februar 2015.

Til Integrationsrådets møde den 1. oktober indstiller kommunaldirektøren, at der efter en konkret drøftelse træffes beslutning om, hvorvidt formål og kriterier er i overensstemmelse med Integrationsrådets formål.

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lokal integrationspris
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER