Er din bolig klar til vinterens komme?

Er din bolig klar til vinterens komme?

27. september 2014 - kl. 0:03 - af

Bo_forsyningenMed hjælp fra Forsyningens BedreBolig-rådgiver kan du få gode råd til, hvordan du kan energioptimere din bolig.

Vinteren og koldere temperaturer venter forude, og det bliver tid til at få skruet op for radiatorerne. Men hvordan ser det ud med din boligs udluftning og isolering? Har du mulighed for at forbedre din fyringsøkonomi?

Forsyningens energirådgiver Bo Bechfeldt tilbyder dig som boligejer at give din bolig et energitjek.

Som BedreBolig-rådgiver kan Bo rådgive dig som boligejer efter de standardiserede rammer, som Energistyrelsen har lavet i forbindelse med regeringens vækstplan.

“Jeg kan hjælpe boligejerne med at finde de helt rigtige løsninger, når det drejer sig om at energioptimere boligen”, udtaler Bo Bechfeldt.

“Når jeg har gennemgået boligen, udarbejder jeg en detaljeret energirapport, hvoraf det fremgår, hvilke tiltag boligejeren kan gøre for at energioptimere boligen, og hvad det koster”, fortsætter Bo Bechfeldt, der desuden oplyser, at energirådgivningen naturligvis er gratis og helt uforpligtende.

“BedreBolig” er en ny ordning, som skal gøre det enklere og mere overskueligt for danske boligejere at energirenovere. Formålet er at motivere boligejerne til energirenovering ved at give dem mulighed for en samlet kvalificeret løsning til at energiforbedre hjemmet.

Er du interesseret i at få din bolig energitjekket, kan du kontakte BedreBolig-rådgiver Bo Bechfeldt, tlf. 5163 2930. Du er også velkommen til at sende en mail via bobf@forsyningen.dk, så bliver du kontaktet.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Er din bolig klar til vinterens komme?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER