Nu får Jensen’s Bøfhus virkelig tæsk

Nu får Jensen’s Bøfhus virkelig tæsk

26. september 2014 - kl. 0:03 - af

Jensens fiskerestaurant_600x250Jensen’s Bøfhus er endt i en utrolig folkelig kritik, efter bøfhuset gik i flæsket på en mindre restauratør. Jensens Fiskerestaurant, der havde begået den forbrydelse at have et noget så dansk efternavn som Jensen og samtidig have en fiskerestaurant, som han tillod sig at kalde Jensens Fiskerestaurant.

Det ville Jensen’s Bøfhus ikke være med til. Efternavnet måtte han gerne beholde. Men Jensen’s Bøfhus mente, at der ikke var plads til en fiskerestaurant med Danmarks mest almindelige efternavn, skriver BT.

Men er der overhovedet noget i bøfhusets fortid, der er værd at beskytte, har mere end 100.000 danske facebookbrugere spurgt sig selv om inde for de sidste dage? Det har madanmelder Svend Rasmussen og hans familie undersøgt i en anmeldelse på Berlingske.dk og svaret er et helt klart nej.

”Jeg forstår ikke helt, hvorfor nogen ved deres fulde fem vil forsøge at nasse på et nærmest uspiseligt brand som Jensen’s Bøfhus. Maden er simpelthen af fornærmende ringe kvalitet. Det er ufatteligt, at kæden ikke dagligt sagsøges af kunder, der føler, at deres smagsløg er blevet krænkede. Og det kan ikke være det i Danmark ellers altid adfærdsstyrende prisniveau, der er skyld i Jensen (med eller uden apostrof)’s popularitet, for med bøfpriser op til 269 kr. (hvis man vil have kædens australske entrecote), så kan man altså få en rib eye med bearnaise og fritter billigere på f.eks. Retour Steak”, skriver Svend Rasmussen i sin anmeldelse.

Rasmussen er ikke imponeret over bøfgiganten. Deres berømte spareribs smager, som kom de fra en mikroovn, kyllingebrystet var meget tørt, deres Thousand Island dressing smagte langt væk af e-numre, og smagen af Skotland i whiskysovsen var overdøvet af tomatpure og paprika.

Dog får besøget hos bøfhuset en enkelt stjerne, nemlig for den venlige og hurtige betjening.

Anmelder Svend Rasmussen har ikke haft lyst til at uddybe sin anmeldelse af bøfhuset yderligere over for bt.dk. Han mener, at anmeldelsen taler for sig selv, og henviser folk til at læse den.

Læs hele anmeldelsen her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu får Jensen’s Bøfhus virkelig tæsk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER