Flyvende Superbørn gæster Sæby med nyt show

Flyvende Superbørn gæster Sæby med nyt show

25. september 2014 - kl. 14:05 - af

noname-2_600x250Oplev hæsblæsende vilde spring og smittende livsglæde, når Flying Superkids optræder over hele landet.

Efter en sommer, der i den grad har stået i Flying Superkids’ tegn med shows i alle landets største byer er de ”flyvende superbørn” nu klar til at indtage resten af Danmark. Over 23.000 gæster fra Esbjerg, Aalborg, Odense, København og Aarhus oplevede i sommers forestillingen i Flying Superkids’ specialdesignede ”Paladstelt”. På danmarksturnéen til oktober og november lader Flying Superkids teltet blive hjemme, og rejser i stedet Danmark tyndt i deres dobbeltdækkerbus. På turnéen gæster ”superbørnene” 14 forskellige byer, og rækkevidden er alt fra Sæby til Tønder, Assens til Ringsted.

Nyt show, nye sange og kæmpe nyt lysshow
Årets forestilling byder på den verdenskendte blanding af gymnastik, akrobatik, dans, sang, tumbling & højtflyvende spring, og i år har Flying Superkids ekstra meget nyt på programmet.

“Vi forsøger at holde forestillingen i en konstant udvikling, så vores trofaste publikum altid oplever noget nyt og spændende, når de vender tilbage. Men specielt nu, hvor vi næsten lige har optaget ny CD og Show-DVD, er der rigtig mange nye numre & sange. Vi er endda så heldige at have en af verdens bedste cykelartister Jimmy Enoch med i showet i år.” fortæller Svend Godbersen, koreograf på showet.

Flying Superkids har også investeret i en ny kæmpe showproduktion og lysshow, som efter sigende skulle give publikum den helt optimale og intime oplevelse af showet. Produktionen rykker ind i hvilken som helst normal sportshal og omdanner den til en fuld udrustet ”showarena”.

Showets højdepunkt:
”Det er meget svært at sætte fingeren på, præcist hvad der gør, at vi oplever så stor en efterspørgsel på showet. For nogle er forestillingens højdepunkt helt klart, når vi laver flik-flakker i rasende fart eller tredobbelte saltoer. Andre er helt vilde med enkeltpræstationerne – drengen der står på en hånd, eller hende den helt lille der hulahopper med vildt mange ringe.

Generelt overrasker ”superbørnenes” niveau ofte folk, der ikke har set showet før – og ikke mindst deres glæde ved at optræde. Den energi, der strømmer fra scenen over til publikum, er jo ægte – de optræder, fordi de elsker det. Det er også derfor, vi ikke spiller så mange forestillinger i træk – det skal være en fest hver gang!” fortæller Svend, som selv var Flying Superkid” i over 10 år.

PRAKTISK INFORMATION:
– Fredericia: 10. oktober
– Tønder: 11. oktober
– Grindsted: 12. oktober
– Randers: 13. oktober
– Nakskov: 16. oktober
– Solrød Strand: 17. oktober
– Ringsted: 18. oktober
– Korsør: 19. oktober
– Nykøbing Mors: 31. oktober
– Fjerritslev: 1. november
– Sæby: 2. november
– Haderslev: 6. november
– Assens: 8. november
– Kjellerup: 9. november

Billetter købes på: www.flyingsuperkids.com

KORTE FACTS OM FLYING SUPERKIDS:
Grundlagt i 1967 af Uwe Godbersen

Startede som et ganske almindeligt gymnastikhold, men har i årenes løb udviklet sig til et internationalt anerkendt showensemble

Ses årligt af mere end 35.000 mennesker i Danmark live

Har besøgt over 35 lande og nærmest ”alle verdenshjørner” – fra Grønland i nord til Sydafrika i syd, fra Japan i øst til USA og Canada i vest

Består af helt almindelige børn og unge i aldersgruppen 7-19 år, der går i ganske normale folkeskoler / gymnasier, og som alle er fra Aarhus og omegn

I alt 50 ”superbørn” skiftes til at være iblandt de 26 børn og unge, der tager ud og optræder

Læs og se mere på www.flyingsuperkids.com

noname-3_600x400 noname_400x600

En kommentar til “Flyvende Superbørn gæster Sæby med nyt show” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Flyvende Superbørn gæster Sæby med nyt show”

  • Flying Superkids er utrolig dygtige med deres flotte og meget varierende
    optræden. Selv har jeg desværre “kun” set dem i TV, men det var en
    sand fornøjelse.
    De, der får mulighed for at se Flying Superkids optræde live, bør unde sig
    den oplevelse. Det kan i hvert fald varmt anbefales!!!

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flyvende Superbørn gæster Sæby med nyt show' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER