Åbent Hus på Stidsholt<br>…

Åbent Hus på Stidsholt

25. september 2014 - kl. 0:09 - af

Stidsholt gruppe_600x250Søndag d. 28. september holder Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole i lighed med landets øvrige efterskoler Åbent Hus på Efterskolernes Dag.

Fra kl. 13-17 er alle skolens elever og lærere parat til at tage imod interesserede, vise rundt og fortælle om Stidsholts mange tilbud. Skolens 5 idrætslinjer badminton, fitness, fodbold, håndbold og svømning vil præsentere sig, og der vil blive orienteret om skolens boglige undervisning. Der vil ligeledes være smagsprøver fra Stidsholts køkken og mulighed for en snak med én af skolens ansatte.

I forbindelse med Efterskolernes Dag har Stidsholt lanceret en ny og meget spændende hjemmeside. Den er bygget op med fakta om skolen, små filmklip og billeder fra skolens hverdag. På hjemmesiden er der link til Stidsholts facebookside, hvor der dagligt lægges billeder ind, og hvor man på den måde kan følge med i skolens hverdag. Se Stidsholts nye flotte hjemmeside på www.stidsholt.dk

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent Hus på Stidsholt
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER