Gratis vurdering af frimærker<br>…

Gratis vurdering af frimærker

23. september 2014 - kl. 13:50 - af

scan0052_600x250Selv om du ikke er medlem af Frederikshavn Frimærkeklub, er du alligevel velkommen til at få din samling af frimærker, enkeltmærker, firblokke, gamle postkort og breve med frimærker på gratis vurderet. ”Eksperter” indenfor Frederikshavn Frimærkeklub stiller sig gratis til rådighed, så det er blot med at komme i skuffer og skabe – pakke tasken og komme af sted.

Bestyrelsesmedlem i Frederikshavn Frimærkeklub, Søren Sig, siger.

– Frimærkeklubben havde et lignende arrangement i januar, som var velbesøgt trods en voldsom snestorm. Snestormen har sikkert holdt en del samlere og andet godtfolk væk. Derfor gør vi det nu igen, så alle får en chance for at komme frem, fortæller Søren Sig.

Vurderingsaftenen finder sted i Maskinhallen, der ligger på adressen Skolegade 11 i Frederikshavn, tirsdag 30. september. Der lægges ud 19.00.

Frederikshavn Frimærkeklub er vært ved en kop kaffe.

scan0011 scan0053 (2)

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gratis vurdering af frimærker
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER