Ulve i Danmark<br>…

Ulve i Danmark

21. september 2014 - kl. 12:31 - af

Manegen_600x250Det skabte en del debat og store avisoverskrifter, da en formodet ulv blev spottet i Nordvestjylland i 2012.

I de følgende 2 år har der stadig været en del debat om ulvens indtog i Danmark, idet nogle frygter det flotte dyr medens andre er dybt fascinerede.

Da der stadig er mange åbne spørgsmål om antallet af ulve, hvor de kommer fra osv. har Danmarks civile Hundeførerforening i Sæby sat sig for at belyse dette.

Foreningen inviterer således til et spændende foredrag med den kendte adfærdsbiolog Freddy Worm Christensen, der sammen med sin ægtefælle Britta Rothausen har et indgående kendskab til dette stolte dyr efter 35 års samliv med ulve og hunde. Fra 1993 til 1998 drev de således egne ulveparker og har efterfølgende deltaget i diverse konferencer og seminarer i Sverige, Tyskland og USA.

Et helt specielt område med enestående resultater er Brittas træning af nogle af deres ulve sammen med almindelige familiehunde. En af ulvene nåede endda så langt af den bestod flere forskellige prøver og kåringer.

Så er du interesseret i at høre mere om dette fascinerende dyr, så tilmed dig foredraget i Kulturhuset Manegen, Rådhuspladsen 2, Sæby, torsdag den 2. oktober klokken 19.00. Du kan tilmelde dig på foreningens hjemmeside www.dch-saeby.dk

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ulve i Danmark
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER