Sælunge besøger for tiden Voerså Havn

Sælunge besøger for tiden Voerså Havn

21. september 2014 - kl. 13:03 - af

30191_690_0_0_0_1920_1079_2Et ægtepar fra Voerså har de sidste 5 morgener hilst på en lille sælunge, der kommer på besøg i den gamle havn. Ægteparret har observeret den lille sælunge i byens havn ved åens udløb. Den kommer op i slæbestedet og soler sig tidlig morgen og forsvinder så ud i åen igen. ”Den er højst sandsynlig blevet væk fra sin mor, men foreløbig ser den ud til at have det godt og virker velnæret”, fortæller Jane Mechlenburg fra Voerså til TV2Nord. Hun håber sammen med sin mand på, at den lille sælunge er stærk nok til at overleve uden sin mor.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sælunge besøger for tiden Voerså Havn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER