Foredrag med Leif Davidsen i Manegen

Foredrag med Leif Davidsen i Manegen

19. september 2014 - kl. 10:40 - af

Manegen_600x250Foredrag ved forfatter Leif Davidsen – Back in the USSR – bøgerne og livet bag Jerntæppet. Overskriften på Leif Davidsens foredrag lægger op til en spændende fortælling om baggrunden for de sovjetiske romaner ”Den Russiske Trilogi” og ”Den Ukendte Hustru”, samt rejsebogen ”Dostojevskijs Sidste Rejse”.

I foredraget beretter succesforfatteren om, hvordan Sovjetunionens sammenbrud i 1991 var en historisk begivenhed, der forandrede verden radikalt og om udspringet for sine sovjetiske romaner, der realistisk skildrer livet bag Jerntæppet under den kolde krig. I foredraget vil der blive trukket linjer op til det moderne Rusland, som stadig kæmper med fortidens arv.

Foredraget finder sted i Manegen – Sæby Kulturhus: Tirsdag den 14. oktober kl.19.00.

Billetter kan købes fra torsdag den 25. september på Sæby Bibliotek 98 45 93 00.

Entré: 100,-

Oplev Leif Davidsen fortælle om hans personlige oplevelser i USSR, bøgerne og dagens Rusland med efterfølgende muligheder for spørgsmål og debat. Foredraget er arrangeret i samarbejde med Saltlandets historiske forening.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foredrag med Leif Davidsen i Manegen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER