”Frivillig der hvor du lever”<br>…

”Frivillig der hvor du lever”

18. september 2014 - kl. 0:21 - af

Frivilligt samraad_600x250Det er vigtigt at synliggøre og anerkende frivilligheden, derfor vil Frivilligt Samråd i Sæby og Omegn markere ”Frivillig Fredag” den 26. september på Sæby Torv. Frivillig Fredag er den nationale fejring af frivillighed og foreningsliv i Danmark.

Årets underoverskrift ” Frivillig der hvor du leverhar en dobbeltbetydning.

Det handler dels om at vise den energi og livsglæde, frivilligt arbejde giver og dels om sætte fokus på de typer af frivilligt arbejde, der har lokalsamfundet som omdrejningspunkt.

Den årlige frivillighedsdag er en dag, hvor man i hele landet kan opleve frivillighed og aktivt medborgerskab i alle afskygninger.

På Sæby Torv vil der være en stor planche, hvor den hedengangne Sæby Kommune er opridset så de frivillige foreninger og grupper kan markerer sig med navn, adresse, kontaktoplysninger, antal frivillige og evt. logo.

Der er mange frivillige i Sæby og omegn, der gør en stor forskel – yder en stor indsats, en del af dem vil være at træffe på Torvet fredag eftermiddag, så besøgende får rig mulighed for at høre om det frivillige sociale arbejde i Sæby og omegn.

Arrangementet starter kl. 15.30, hvor borgmester Birgit Hansen holder åbningstalen og fra kl. 16.00 spiller Ibsens Kapel.

Der er gratis kaffe og kage så længe lager haves, og Frivilligt Samråd håber, rigtig mange vil benytte lejligheden til at komme og få en snak med de frivillige.

 

 

En kommentar til “”Frivillig der hvor du lever”
…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “”Frivillig der hvor du lever”
…”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”Frivillig der hvor du lever”
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER