Loppemarked i Syvsten Hallen<br>…

Loppemarked i Syvsten Hallen

17. september 2014 - kl. 12:32 - af

Syvsten hallen_600x250I den kommende weekend danner Syvstenhallen igen rammer om loppemarked. Sidste år i samme weekend forsøgte de for første gang at afholde loppemarked i hallen. Syvsten IF havde selv mange lopper at sælge, og mange andre havde deres egen stand, og mange besøgte markedet sidste år.

Allerede nu ser det ud til at de kan gentage successen. Syvsten IF er igen klar med egen bod, og rigtig mange har booket stadeplads til egne boder. Der er ingen tvivl om, at der bliver trængsel i boderne, det er åben mellem kl.10 og 16 både lørdag og søndag.

I sidste weekend startede salget af billetter til Tyrolerfesten i Syvstenhallen den 25. oktober, og mere end halvdelen af billetterne er afsat, og det er de selvfølgelig ganske godt tilfreds med. Nu sælges de resterende billetter hos Click i Sæby og ved henvendelse til Inge på 2145 1823, og skulle der være billetter tilbage i den kommende weekend, vil der være mulighed for at købe i Syvstenhallen, når loppemarkedet afvikles.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Loppemarked i Syvsten Hallen
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER