Søparken løber igen!<br>…

Søparken løber igen!

16. september 2014 - kl. 0:02 - af

Soeparken_dybvad_600x250Dybvad Idrætsklub og Dybvad Borgerforening arrangerer lørdag den 27. september motionsløbet “Søparkløbet 9352 Dybvad”, som efter at have holdt pause siden 1977 nu igen er på banen. Ruten er en sløjfe i Søparken i let kuperet terræn, der derfor er let at følge for alle aldersgrupper – og hvor der er gode muligheder for stor opbakning fra publikum! Derfor kan man roligt tage familien med og nyde motionen, naturen og det forhåbentligt gode sensommervejr, lyder det fra de arrangerende foreninger, som første gang samarbejdede om løb i Søparken i februar, hvor der blev indsamlet over kr. 10.000,- til DanmarksIndsamling 2014.

Den 27. september vil der både være børnerute på 1 km, kort rute på 6 km og lang rute på 12 km. På alle distancer vil løberne blive inddelt i forskellige aldersklasser.

Startnumre og chip til registrering af tilbagelagt distance skal afhentes senest 30 minutter før start i Søparkhuset, som også er dét målområde, der passeres for hver 2 km. Her vil der være saft/vand, lige som der kan købes sodavand, øl, pølser, suppe, frugt og lidt sødt til både løbere og publikum.

Der er præmier til nr. 1 i hver aldersklasse, samt lodtrækningspræmier og vandrepokal til holdet, der stiller med flest deltagere (minimum 4 deltagere på et hold) – og desuden præmie til den deltagende skoleklasse med procentvis flest deltagere!

Tilmelding til Søparkløbet skal ske via Dybvad Borgerforenings hjemmeside www.dybvadby.dk senest fredag den 19. september – og både Borgerforeningen og Idrætsklubben opfordrer alle til at bakke op om det nye initiativ. Yderligere oplysninger kan findes på ovennævnte hjemmeside, eller ved henvendelse til Klaus Nielsen fra Dybvad Idrætsklub på telefon 29310530.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Søparken løber igen!
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER