Oplev Kristian Lilholt live på Skovlyst

Oplev Kristian Lilholt live på Skovlyst

16. september 2014 - kl. 15:29 - af

KristianLilholt”Musik for musikkens skyld – stemning for himlens skyld”, sådan lyder det, når Kristian Lilholt giver koncert på Skovlyst i Sæby, fredag den 3. oktober kl. 20.

Kristian Lilholt Trio vækker glæde og begejstring overalt med deres varme og underholdende koncerter. Efter mere end 500 koncerter i ind og udland, er trioen blevet et yderst velfungerende og charmerende koncertbekendtskab.

Kristian Lilholt, Ida Friis Virenfeldt og Lasse Jørgensen har skabt en hel egen niche med kommunikation i øjenhøjde, og musik og sange med højt til loftet.

Kristian Lilholts musik har sit helt eget univers med en meget sjælden melodisk nerve. Fra de første vinylalbums i 80’erne med fejende flot rockmusik, over 90’ernes flotte, stil skabende instrumentaludgivelser og 00’ernes sange både på dansk og engelsk, til de nyeste store projekter: LAND – en rejse gennem Danmarks årstider i musik, malerier og film, og STILLE FLYDER LIVET – en bys historie fra istid til nutid – har han holdt et højt, højt kompositorisk niveau.

Og selvom de kun er 3 på scenen, kommer Lilholt, Virenfeldt og Jørgensen hele vejen rundt i Kristian Lilholts mangefarvede musikalske palet. Lasse Jørgensen kan spille på det meste, og Idas varme stemme er prikken over det berømte i i Kristians musikalske univers.

Det tager som regel under 1 minut, så er man fanget ind i trioens musikalske boble, hvorefter man blot kan læne sig tilbage og nyde.

Ved koncerten vil Lilholt, Virenfeldt & Jørgensen blandt andet spille uddrag fra Kristian Lilholts seneste projekt: LAND. LAND er en kunstnerisk rejse gennem årstidernes danske landskaber i malerier, musik, lyrik og film. Med udgangspunkt i billedkunstneren Carsten Franks 8 store originale LAND malerier – som hænger hos Jyske Finans i Silkeborg – komponerede Kristian Lilholt 8 sange og musikalske forløb, og inviterede derefter filmproducer Kim Søgaard – Retrospectfilm i Århus – til at lave 8 originalfilm over sangene og malerierne. Materialet er samlet i en gedigen boks som indeholder en CD med de 8 sange, en DVD med de 8 film og en bagLAND dokumentarfilm, samt en lille bog, hvori mange af de medvirkende reflekterer over deres medvirken. På musiksiden fx Nanna Lüders, Benjamin Koppel, Michala Petri, Cecillie Hyldgård, Kajsa Vala og selvfølgelig også Ida Friis Virenfeldt og Lasse Jørgensen.

LAND boksen er ganske imponerende solgt i mere end 24.000 eksemplarer. Det vil være muligt at købe dette kunstneriske Danmarks portræt ved koncerten. LAND er også lavet i en engelsk version.

Billetter kan købes hos Click, Grønnegade 17 i Sæby, eller man kan kontakte Leif Mosberg Rasmussen på tlf. 3035 2910, og her få et konto nr. så man kan overføre penge. Billetten koster kr. 225.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oplev Kristian Lilholt live på Skovlyst ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger