Åbent Hus i BeneFiTs nye træningscenter

Åbent Hus i BeneFiTs nye træningscenter

16. september 2014 - kl. 14:50 - af

foto144Flere sæbynitter gik nysgerrigt ind til åbningen af BeneFiTs nye træningscenter på Rutebilsstationen. Man har igennem det meste af foråret og sommeren kunnet følge med i renoveringen af det tidligere posthus, hvor der nu er kommet et nyt træningscenter samt to nye lokaler til holdtræning.

Der var lørdagen igennem et fint flow af besøgende, der kunne se og afprøve de nye maskiner samt få en snak med fysioterapeuter eller diætisten fra BeneFiT Sæby. De ansatte kunne fortælle om flere nye tiltag, som Slankehold, Puls/styrke hold, HIT hold og Stram op hold, samt vise rundt i de nye lokaler, hvor man kan træne døgnet rundt.

”Det har været en lang og spændende proces”, udtaler Klinikejer Kenneth Madsen. ”Vi er meget tilfredse med vores nye center, hvor vi glæder os til at byde alle gamle, såvel som nye kunder velkommen. Vi har allerede udvidet vores tilbud en hel del i forhold til åbningstider, men også i forhold til at oprette flere hold. Vi har plads til endnu flere aktiviteter, så har man spørgsmål eller forslag, så er man velkommen til at kontakte os”, slutter Kenneth Madsen.

Posthus Posthus2

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent Hus i BeneFiTs nye træningscenter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger