Verdens Bedste Nyheder kom til Sæby

Verdens Bedste Nyheder kom til Sæby

15. september 2014 - kl. 0:01 - af

2096e4_frivillig_deler_ver_600x250Fredag morgen, den 12. september, kunne man få Verdens Bedste Nyheder ved Sæby Rutebilstation.
Røde Kors organisationen, uddelte små juice og en avis med et udvalg af årets største fremskridt i udviklingslandene.

Årets nyhed er, at ni ud af ti børn i udviklingslandene nu starter i skole. Af dem sætter lige mange drenge og piger sig nu på skolebænken, og antallet af børn, der ikke kommer i skole, er ifølge FN næsten halveret i forhold til 2000. Det betyder, at indsatsen har virket, og at verden faktisk kan afskaffe fattigdom og give børnene en bedre fremtid.

Det nordlige Afrika er en af de regioner, der er tættest på at nå målet. Mens fire ud af fem børn i landene nord for Sahara i 1990 blev indskrevet i folkeskolen, er tallet nu helt oppe på 99 procent, ifølge FN.

Flere end 1.000 frivillige i hele landet er med til at uddele Verdens Bedste Nyheder til danskerne. Bag den landsdækkende kampagne står FN, Danida og over 100 danske udviklingsorganisationer i et stærkt samarbejde, der skal oplyse danskerne om, at kampen mod fattigdom nytter.

Mere end 90 danske virksomheder spreder desuden de gode budskaber til deres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Verdens Bedste Nyheder kom til Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER