Høstfest i den kommunale dagpleje

Høstfest i den kommunale dagpleje

14. september 2014 - kl. 16:55 - af

049_600x250Fredag den 12. september holdt Sæbys kommunale dagpleje høstfest. Festen blev holdt på Sættravej, hvor de nye legestuelokaler ligger, så kunne alle forældre samtidig få mulighed for at se lokaliteterne.

Som tillæg til årets læreplaner “Kulturelle udtryksformer og værdier” har temaet været ”madmod og madglæde”, hvor børnene har haft små køkkenhaver hjemme hos dagplejerne.

Dette måtte bare ende ud i en høstfest, og dagplejen vil gerne sige tusind tak til alle, der bakkede op om arrangementet. Der var samlet ca. 100 børn og voksne, og festen blev holdt som ”livretterfest” , hvilket betød, at der var mange spændende retter at vælge imellem.

Alt i alt en succes der må gentages.

048 051 035 038 045 043

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Høstfest i den kommunale dagpleje' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER