Rotary dag på Sæby Torv med mange besøgende

Rotary dag på Sæby Torv med mange besøgende

13. september 2014 - kl. 11:42 - af

Rotarydag, 6 septSæby Rotary Klub havde International Rotary dag på Sæby Torv den 6. september. Her var der fremvisning af Shelter (katastrofehjælp), men materialet omkring ungdomsudveksling var trækplasteret, og der var selvfølgelig også en lille konkurrence, som indgik i arrangementet. Rotary´s fokusområder var i centrum og medførte god dialog med mange interesserede.

Mange gæstede deres stand, og lige så mange fik besvaret spørgsmål omkring Rotary´s opgaver. Sæby Rotary’s udvekslingsstudent, Julieta Ortiz Kassor fra Argentina, deltog med sin værtsfamilie, hvilket gav anledning til, at mange unge mennesker kunne møde en rigtig udvekslingsstudent og komme med alle deres spørgsmål om det at være udvekslingsstudent.

Konkurrencen, hvor præmien var 2 x 2 flasker vin blev vundet af Ditte Mørk, Bindslev og Bente Susanne Ø. Kristensen, Sæby.

Rotary2 Rotarydag1 Rotarydag3 Rotarydag4

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rotary dag på Sæby Torv med mange besøgende' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER