Forrygende fremgang af sommergæster i kommunen

Forrygende fremgang af sommergæster i kommunen

12. september 2014 - kl. 0:09 - af

SAB_cykel_havn_600x250Sommerens fantastiske vejr har bragt smilet frem hos alle i Danmark og i særdeleshed i Frederikshavn Kommune, hvor overnatningsstatistikken for juni og juli måned viser en forrygende fremgang. 

Mens sensommeren går på hæld, glæder man sig i Frederikshavn Kommune over den seneste overnatningsstatistik for juni og juli måned.

Her er der en anselig fremgang på 6,2% i forhold til 2013. I reelle tal giver det 29.610 flere overnatninger, hvilket må siges at være et fantastisk resultat.*

Det flotte resultat glæder naturligvis Turistdirektør for Turisthus Nord Lene Kappelborg: ” – Det er dejligt, at vores fornemmelse af en fantastisk sommer holder stik. De mange overnatninger kommer ikke kun overnatningserhvervet til gode men også vores restaurationsbranche, detailhandel, attraktioner, transportsektor m.m.” Lene Kappelborg fortsætter og runder af: ”Den forrygende sommer giver et godt afsæt for vores turismeindsats her i efteråret og vinteren, og vi vil fortsat arbejde for en positiv turismeudvikling i Frederikshavn Kommune.”

*Statistikken er fra VisitNordjylland.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forrygende fremgang af sommergæster i kommunen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER