Billet salget til årets tyrolerfest starter lørdag

Billet salget til årets tyrolerfest starter lørdag

12. september 2014 - kl. 14:43 - af

Tyroler_600x250Skal du være en af de heldige, som får fat i en billet til Syvsten IF’s festlige Tyrolerfest, lørdag den 25. oktober?

Lørdag den 13. september mellem kl. 13 og 15 åbner billet salget i Syvstenhallen, ”og vi forventer selvfølgelig at der er lige så stor rift om billetterne, som vi er vant til”, siger Inge Nørbjerg Rasmussen fra Syvsten IF.

”Sæby Tyrolerorkester er i gang med mange af deres oktoberfester rundt om i landet, og vi glæder os til at se de festlige musikanter i Syvstenhallen sidst i oktober. Som de forrige år byder vi på dejlig tyrolerbuffet, øl der flyder fra hanerne og et festligt udsmykket lokale”, slutter Inge.

Prisen er 175 kr. for både mad og entré. Billigere kan det vist ikke være. Så mød op i Syvstenhallen på lørdag, når billet salget starter.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Billet salget til årets tyrolerfest starter lørdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER